Родинам загиблих воїнів Андрія Мефаніка з Черевахи  та Миколи Кльока з Хряська  вручили Орден «За мужність» ІІІ ст. (посмертно)

  • 121

Фото без опису

 

 

Сьогодні голова громади Олександр Гаврилюк та тимчасово виконуючий обов’язки начальника 1-го відділення Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки майор Юрій Мізюк зустрілися з родиною Андрія Мефаніка, який віддав своє життя у війні з російськими загарбниками. Андрій Олексійович загинув 19 липня 2022 року під час виконання бойового завдання  в ході ведення бойових дій з противником біля села Берестове на Донеччині. Олександр Гаврилюк та  Юрій Мізюк щиро подякували мамі, дружині, дітям та онукам захисника за подвиг справжнього патріота своєї країни, який є прикладом відваги, відданості та любові до своєї Батьківщини.

 

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку у Хряську очільник громади та представник ТЦК та СП вручили почесну відзнаку родині полеглого воїна Миколи Кльока та подякували рідним за його мужність та патріотизм. Микола Миколайович загинув 12 вересня 2022 року під час штурмових дій, виконуючи бойове завдання біля населеного пункту Веселе на Харківщині, віддавши своє життя за волю та незалежність українського народу.

 

Сьогодні увесь світ переконався у стійкості й незламності української нації, у героїзмі та професійності наших воїнів. Вічна та світла пам’ять Героям!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису