«Від серця до серця !» - саме під такою назвою пройшов благодійний захід на передодні Дня захисту дітей в Маневицькій публічній бібліотеці, для дітей Героїв, які віддали своє життя захищаючи Україну

  • 77

«Від серця до серця !» - саме під такою назвою пройшов благодійний захід на передодні Дня захисту дітей в Маневицькій публічній бібліотеці, для дітей Героїв, які віддали своє життя захищаючи Україну!

 

Аби хоч трішки підтримати, подарувати нашу любов, турботу та зарядити позитивними емоціями дітей полеглих воїнів-земляків, працівниками відділу «Служба у справах дітей» було підготовлено та організовано дитяче свято для найбільш вразливої категорії маленьких мешканців громади.

 

Секретар Маневицької селищної ради Володимир Черчик, який був присутній на заході, зауважив: «Навіть попри війну ми не маємо права забувати за дітей. А тим більше про тих, у котрих війна відібрала татусів і безтурботне дитинство. Діти – це найголовніша радість у нашому житті! Їхня щирість і життєлюбність дарує нам щастя та надію! Бажаю, щоб сьогодні кожна дитина була щаслива, усміхнена, захищена під мирним українським небом!».

 

Щира вдячність працівникам Маневицької публічної бібліотеки за подароване дітям свято,  Катерині Булік за чудовий майстер клас,  Відділенню поліції №1 (сел. Маневичі) та Територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) за солодощі! Також на заході усім присутнім на святі дітям від Маневицької селищної ради було вручено подарунки.