Вихованці Маневицького ліцею №2 призери конкурсу дитячих робіт «Діти за безпечне майбутнє» та команд-переможниць юних рятувальників

  • 114

Фото без опису

На Волині нагородили призерів конкурсу дитячих робіт «Діти за безпечне майбутнє» та команди-переможниці юних рятувальників 

 30 травня у Луцьку в розважальному центрі Адреналін Сіті відбулося нагородження переможців конкурсів, організованих для підростаючого покоління, – конкурсу «Діти за безпечне майбутнє» та найкращих команд юних рятувальників. Дітей вітали рятувальники ГУ ДСНС України у Волинській області, посадовці обласного управління освіти і науки та департаменту культури, молоді і спорту, а також центру позашкільної освіти. Саме у результаті співпраці цих відомств у 2023 році на Волині ідею проведення просвітницьких заходів серед дітей вдалося втілити у життя.

 Цього дня кубки переможців, призи й грамоти отримали команди-лідери руху юних рятувальників – вихованці Луцького Ліцею № 10, Ковельського ліцею № 3 імені Лесі Українки та Маневицького ліцею № 2. Кубок переможця вручили команді Заборольського ліцею № 32, а юні рятувальники виступили з програмою-представленням команди – цьогорічного лідера.

 Більше сотні учасників, понад десяток тематичних категорій, та близько сотні робіт у найрізноманітніших жанрах – таким став результат конкурсу «Діти за безпечне майбутнє» у 2023 році. Автори робіт, що здобули перемогу у різноманітних категоріях, також цього дня отримали грамоти й цінні подарунки.

 Під час церемонії нагородження у фоє розважального центру діяла виставка дитячих робіт, представлених на участь у конкурсі, а по завершенню урочистих заходів найкращі роботи передали до музею сучасного мистецтва Korsak Art Museum, в експозиції якого буде відкритий куточок безпеки.

Крім того, для учасників конкурсу та гостей, які прибули на нагородження, рятувальники розгорнули навчальні локації з безпеки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису