Маневицька селищна рада повідомляє про оголошення проведення аукціону щодо передачі в оренду нерухомого майна

  • 180

Фото без опису

Відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради повідомляє про оголошення проведення аукціону щодо передачі в оренду нерухомого майна, що належить до комунальної власності Маневицької селищної ради, а саме: приміщення  АТС, загальною площею 36,7 кв.м, розташованого за адресою:  44603, вул. Молодіжна, 2а, с.Оконськ, Камінь-Каширський район, Волинська область. Дата проведення аукціону: 23.05.2023 року.

Час проведення аукціону встановлюється електронною торговою системою автоматично.

Подати заяву чи отримати повну інформацією про об’єкт нерухомого майна, що пропонується в оренду, можна на електронній торговій системі. 

Разом з тим повідомляємо, що за роз’ясненням щодо умов та порядку оренди просимо звертатися у відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради, що знаходиться в приміщенні Маневицької селищної ради за адресою: 44601, вул. Незалежності, 30, смт Маневичі, Камінь-Каширський район, Волинська область (кабінети 101,103).