Учні Маневицької школи мистецтв здобули впевнену перемогу у міжнародному мистецькому проєкті, а саме у Міжнародному конкурсі мистецтв «ЛеопART»

  • 151

Фото без опису

Під час війни творчість і спілкування надзвичайно важливі, особливо для дітей. Маневицька школа мистецтв знову має впевнену перемогу у міжнародному мистецькому проєкті, а саме у Міжнародному конкурсі мистецтв «ЛеопART», що відбувся у 13 лютого 2023 року у місті Києві.

Гран-прі конкурсу присуджено ансамблю бандуристів «Поліська фантазія» (керівник Ліна Марич). Вітаємо творчий колектив з черговим високим досягненням, нехай і надалі дзвінко звучить українська пісня у супроводі бандури – символу величі і духовної глибини нашого народу.

У номінації «Інструментальна музика» перші місця здобули двоє учнів, що виконували сольну програму: Анастасія Колбун (клас бандури, педагог Ліна Марич) та Ірина Захарчук (клас фортепіано, педагог Марина Марич). Бажаємо нових творчих ідей, звершень, натхнення і успіху в усіх починаннях талановитим дітям громади та їх наставникам.

Фото без опису

Фото без опису