У громаді проводять роботу щодо розробки та впровадження Програми підтримки самозабезпечення харчовими продуктами «Сади перемоги»

  • 466

Фото без опису

Під головуванням першого заступника селищного голови Сергія Борисюка відбулося засідання робочої групи з розробки та впровадження Програми підтримки самозабезпечення харчовими продуктами населення («Сади перемоги») на території Маневицької селищної ради на 2022 - 2024 роки.
У ході засідання було обговорено наявні у громаді ресурси для самозабезпечення харчовими продуктами та визначено план активних дій зі стимулювання самозабезпечення харчовими продуктами жителів громади.
Основний показник результативності виконання цієї програми – створення умов самозабезпечення мешканців основними продуктами харчування, які можуть і мають бути вирощені безпосередньо у громаді.
За результатами наради напрацьовано шляхи щодо мобілізації зусиль та використання усіх доступних земельних ресурсів для вирощування необхідних культур, як для власного споживання, так і для забезпечення потреб Збройних Сил України.