Допомога особам, які опинились в складних життєвих обставинах

  • 315

Фото без опису

Якщо Ви опинились у складних життєвих обставинах, спричинених сексуальним насильством, вчиненим представником держави-агресора, якщо стали жертвою торгівлі людьми, прагнете повернутися до нормальних умов життєдіяльності та потребуєте підтримки, зверніться до Волинського обласного центру соціально-психологічної допомоги. Номер «гарячої лінії» - 050 67 099 54 (безкоштовно, цілодобово). Також в данному Центрі функціонує цілодобовий стаціонар для осіб, які опинились в складних життєвих обставинах.
Крім того постраждалі від експлуатації та/або насильства за ознакою статі можуть отримати комплексну медичну та психологічну допомогу (консультації медичних спеціалістів, різні обстеження, лікування) у Реабілітаційному центрі Міжнародної організації з міграції МОМ (м.Київ). Для влаштування до Реабілітаційного центру звертатись на гарячу лінію Представництва МОМ в Україні – 527, 0 800 505 501 (прийом дзвінків щодня з 8:00до 20:00).
За додатковими консультаціями звертайтесь в Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Маневицької селищної ради за адресою: смт Маневичі, вул.100-річчя Маневич, 53, тел. 40 523.