Афганістан - це біль і смуток, чиєсь обірване життя

  • 1542

Фото без опису

Сьогодні  в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У селищі Маневичі біля пам'ятного знаку «Воїнам-афганцям» голова громади Олександр Гаврилюк, голова Маневицької організації ветеранів Афганістану Петро Чебелюк разом з побратимами та представниками трудових колективів селища, поклали квіти і вшанували хвилиною мовчання  загиблих воїнів-інтернаціоналістів Юрія Суліковського, Володимира Швеця, Бориса Оленюка, Михайла Мандзюка та усіх українців, які віддали своє життя гідно виконуючи інтернаціональний обов’язок у тій страшній війні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
Після цього у Маневицькій публічній бібліотеці відбувся тематичний захід на який зібралися ветерани-афганці, керівництво та громадськість селища. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїна-афганця, маневичанина Олега Морозюка, який вчора передчасно пішов із життя.

Зі словами глибокої поваги до людей, які пройшли дорогами війни, втрачали друзів та не раз зазирали в обличчя смерті, а нині залишаються зразком справжньої мужності, братерства та самовідданості звернувся заступник Маневицького селищного голови Володимир Фурманчук. За активну громадську позицію  та вагомий особистий внесок у справу патріотичного виховання молоді Володимир Васильович нагородив  Почесною Грамотою Маневицької селищної ради жителів громади Олександра Шостака та Володимира Костюкевича.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
Щороку селищний голова Олександр Гаврилюк разом з ветеранами-афганцями в переддень вшанування учасників бойових дій на території інших держав, відвідують сім’ї загиблих воїнів та місця їх поховання. В цьому році вони також побували в селах Гута Лісівська, Цміни, Козлиничі і Грузятин, де схиливши голови поклали квіти до підніжжя пам’ятників та відвідали маму Бориса Оленюка - Марію Василівну, сім’ї Юрія Суліковського та Володимира Швеця. У Грузятині разом із заступником Колківського селищного голови Михайлом Лободою висловили слова подяки та глибокої шани за сина мамі Михайла Мандзюка – Ганні Костянтинівні та привітали її з 86-річчям, яке вона святкувала 13 лютого.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису