«Соборна, єдина моя Україна!»

  • 386

Фото без опису

22 січня 2022 року Україна відзначає 103-ю річницю Соборності України. День Соборності України - це свято, яке ми святкуємо на державному рівні. Ідея соборності, єдності, свободи і незалежності держави була однією з найзаповітніших мрій українців протягом багатьох років. Наша сила - в єдності! І саме це допомагає нам українцям творити краще майбутнє для наступних поколінь.
Напередодні у Маневицькій громаді пройшли урочисті заходи приурочені Дню Соборності України. Біля Стенду «Назавжди в наших серцях» Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, працівники селищної ради, представники трудових колективів поклали квіти та хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх загиблих патріотів, які поклали своє життя за волю і незалежність України.

Фото без описуФото без описуФото без опису

У Центрі культури та дозвілля відбувся пронизаний патріотизмом і любов’ю до рідної землі та українського народу патріотичний концерт «Соборна, єдина моя Україна!», який підготували кращі творчі колективи громади. У вітальному слові заступник Маневицького селищного голови Володимир Фурманчук, привітав  усіх зі святом, підкреслив значимість відзначення Дня Соборності України, важливість настання миру і стабільності для становлення Української держави та закликав всіх до єдності і порозуміння.  
Тематичні уроки національно-патріотичного спрямування, виставки та заходи приурочені відзначенню державного свята відбулися і у закладах освіти та культури Маневицької територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису