ОГОЛОШЕННЯ про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на зайняття вакантної посади директора комунального підприємства «Маневицький районний центр первинної медико-санітарної допомоги»

  • 663

Відповідно до пункту 10 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1094 (із змінами), Порядку укладення контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року № 792, рішення Маневицької селищної ради від 15 липня 2021 року № 10/4 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посад керівників комунальних закладів та підприємств охорони здоров’я Маневицької селищної ради» Маневицька селищна рада оголошує про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на зайняття вакантної посади директора  комунального підприємства «Маневицький районний центр первинної медико-санітарної допомоги», та розпочинає прийом пропозицій до її складу.

До складу конкурсної комісії входять у рівній кількості:
– представники апарату та виконавчих органів Маневицької селищної ради;
– представники трудового колективу відповідного закладу, обрані на загальних зборах трудового колективу – з наданням протоколу засідання колективу;
– представники галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення Конкурсу) та/або незалежні експерти у сфері охорони здоров’я.
Членом конкурсної комісії не може бути особа, щодо якої є документально підтверджена інформація про:

  • наявність судимості за вчинення умисного злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку;
  • накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення – протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;
  • наявність конфлікту інтересів.

Під час виникнення у члена конкурсної комісії вказаних вище обставин такий член конкурсної комісії зобов’язаний невідкладно самостійно подати в Маневицьку селищну раду письмову заяву про самовідвід.
У разі неподання зазначеної інформації член конкурсної комісії несе відповідальність згідно із законодавством.
У разі виникнення (виявлення) у члена конкурсної комісії вказаних вище обставин, після формування складу конкурсної комісії такий член конкурсної комісії підлягає заміні відповідним суб’єктом подання, який запропонував кандидатуру зазначеного члена конкурсної комісії, не пізніше наступного робочого дня після встановлення (виявлення) зазначених обставин.
З метою забезпечення прозорості та відкритості прийняття рішення щодо призначення директора комунального підприємства «Маневицький районний центр первинної медико-санітарної допомоги», запрошуємо долучитись до проведення конкурсу представників трудового колективу комунального підприємства «Маневицький районний центр первинної медико-санітарної допомоги», обраних на загальних зборах трудового колективу, представників галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення Конкурсу), незалежних експертів у сфері охорони здоров’я.
 Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються протягом 15 календарних днів з моменту оприлюднення оголошення (з 21 вересня 2021 року по 05 жовтня 2021 року включно) до Маневицької селищної ради за адресою: 44601, Волинська обл., Камінь-Каширський район,  смт Маневичі, вул. Незалежності, буд. 30, кабінет № 204.
 Відповідальна особа: Овадюк Василь Іванович, начальник відділу правового забезпечення та управління персоналом Маневицької селищної ради, номер телефону (03376) 40 494.

Дата оголошення: 21 вересня 2021 року.

 

МАНЕВИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

 

21 вересня 2021 року

смт Маневичі            № 175-од

 

Про проведення конкурсу та оголошення про початок
формування конкурсної комісії

 

Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1094 (із змінами), Порядку укладення контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року № 792, рішення Маневицької селищної ради від 15 липня 2021 року № 10/4 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посад керівників комунальних закладів та підприємств охорони здоров’я Маневицької селищної ради»:

  1. Провести конкурс на зайняття вакантної посади директора комунального підприємства «Маневицький районний центр первинної медико-санітарної допомоги».
  2. Оголосити про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на зайняття вакантної посади директора комунального підприємства «Маневицький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» згідно з вимогами чинного законодавства.
  3. Керуючому справами (секретарю) виконавчого комітету селищної ради (Богдан Лавренюк) забезпечити оприлюднення на вебсайті Маневицької селищної ради текст цього розпорядження та оголошення про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на зайняття вакантної посади директора комунального підприємства «Маневицький районний центр первинної медико-санітарної допомоги».
  4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Селищний голова                                                        Олександр ГАВРИЛЮК

Василь Овадюк 40 494