Сьогодні, 4 жовтня, в Центрі культури та дозвілля зібралася чисельна спільнота освітян Маневицької громади, щоб відзначити своє професійне свято

  • 10

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Сьогодні, 4 жовтня, в Центрі культури та дозвілля зібралася чисельна спільнота освітян Маневицької громади, щоб відзначити своє професійне свято. Урочистості супроводжувалися теплими привітаннями, врученням квітів, грамот та музичними виступами, які створили затишну атмосферу.

Щирі слова пошани та вдячності за невтомну щоденну працю, неоціненний внесок у розвиток освіти громади, творчий пошук, добро і щедрість душі, високий професіоналізм та життєву мудрість, лунали цього дня для працівників освіти від Маневицького селищного голови Олександра Гаврилюка.

До привітань приєдналися і представники місцевого відділу освіти, які висловили подяку педагогам за їхню наполегливу працю, а також нагадали про важливість їхньої місії в ці складні для країни часи.

Традиційно були відзначені педагоги, які зробили вагомий внесок у виховання молоді та розвиток освіти. Їм вручили нагороди як символ визнання їхньої відданої праці та професіоналізму.

Піднесений настрій підтримували яскраві концертні номери у виконанні талановитих юних артистів громади, які подарували присутнім хвилини радості й натхнення.