Повідомлення про оприлюднення проєкту «Місцевого плану управління відходами Маневицької територіальної громади» та «Звіту про стратегічну екологічну оцінку «Місцевого плану управління відходами Маневицької територіальної громади»

  • 45

Фото без опису

На виконання Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості, Відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради оприлюднює проєкт «Місцевого плану управління відходами Маневицької територіальної громади» та «Звіт про стратегічну екологічну оцінку «Місцевого плану управління відходами Маневицької територіальної громади».
Повна назва документу державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту: «Місцевий план управління відходами Маневицької територіальної громади» (далі – МПУВ).
МПУВ визначає завдання та заходи спрямовані на забезпечення сталого управління відходами в населених пунктах Маневицької ТГ.
Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Маневицька селищна рада.
Передбачувана процедуру громадського обговорення, у тому числі:

Відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту СЕО та проекту МПУВ розпочато з дня його оприлюднення на офіційному веб-сайті Маневицької селищної ради.
а) дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення починається 10.09.2024 року і триває 30 днів.
б) способи участі громадськості: зауваження і пропозиції до проєкту МПУВ та Звіту СЕО МПУВ подаються в письмовому та електронному виді до Відділу капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради;
в) проведення громадських слухань: громадські слухання у зв’язку з військовим станом не передбачаються;
г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування: Відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради (44601, Волинська область, с-ще Маневичі, вул. Незалежності, 30 та/або на електронну пошту kapbydmanev@ukr.net);
д) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреса та строки подання зауважень і пропозицій: Відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради (44601, Волинська область, с-ще Маневичі, вул. Незалежності, 30 та/або на електронну пошту kapbydmanev@ukr.net). Строк подання зауважень і пропозицій: 30 днів з дня оприлюднення.
е) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради.
Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування не передбачається.

Відділ капітального будівництва, житлово-
комунального господарства, благоустрою,
розвитку інфраструктури та комунальної власності
Маневицької селищної ради