Сім'ї загиблого військового з Великої Ведмежки вручили посмертний орден «За мужність»

  • 74

Фото без опису

Відважний воїн, 25-річний бойовий медик Василь Ільїн став до лав Збройних сил України на початку квітня 2023 року. Загинув виконуючи бойове завдання на Харківщині 14 серпня 2023 року.

Василь Віталійович був справжнім патріотом, надзвичайною і світлою людиною, надійним товаришем. За це його любили й цінували, таким його виховали батьки. Добрий, щирий, працьовитий, чудовий син.

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку Президент України Володимир Зеленський посмертно нагородив орденом «За мужність» III ступеня, уродженця села Велика Ведмежка Василя Ільїна.

Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, начальник відділення мобілізаційної роботи–заступник начальника Першого відділу Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки, майор Юрій Мізюк відвідали сім’ю полеглого земляка, вручили державну відзнаку батькам Героя та подякували за належне виховання сина, який з честю і до кінця виконав свій службовий обов’язок, боронячи Україну від російського окупанта.

Шануймо величний подвиг воїна Василя Ільїна та усіх земляків-Героїв! Хай їх світлі душі стануть Янголами-охоронцями для рідної землі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису