Рій «Воля» Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка здобув ІІ місце на обласному фестивалі фізичної культури та військово-патріотичного виховання учнівської молоді

  • 90

Фото без опису

Сильні, сміливі, витривалі, дружні, розумні, ерудовані учасники рою «Воля» Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка здобули ІІ місце на обласному фестивалі фізичної культури та військово-патріотичного виховання учнівської молоді, що проходив на території Люблинецької селищної ради. Захід був організований Волинським центром національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства.   

Молоді патріоти вибороли честь представляти Маневицьку громаду під час  регіонального етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»), що віідбувався у Маневичах наприкінці травня.

Наполеглива праця, постійні тренування та мудрі настанови виховника рою, заступника директора ліцею з виховної роботи Алли Іщик, принесли юним джурам високий результат.

Протягом двох днів 17 команд (роїв) навчалися та змагалися у таких видах: «Впоряд», «Домедична підготовка», «Відун», «Пластун» та конкурс ватр «Слава Героям». Діти взяли участь у безлічі цікавих та актуальних майстер-класів.

Вітаємо учасників та наставника рою «Воля» з чудовим результатом. Бажаємо подальших звершень та перемог! Велика вдячність воїнам ЗСУ за можливість юним джурам здобувати нові навички і знання.

Детальніше читайте за посиланням: https://www.facebook.com/riy.volia