У Цмінах відкрили пам’ятну дошку загиблому Герою Віталію Послєдову

  • 134

Фото без опису

30 травня 2024 року в опорному закладі загальної середньої освіти "Цмінівський ліцей" Маневицької селищної ради відбулася урочиста церемонія відкриття пам’ятної дошки нашому земляку, полеглому захиснику України Послєдову Віталію Олександровичу. Ця важлива подія зібрала численних гостей, які прийшли вшанувати пам'ять про мужнього воїна.

Віталій Послєдов народився та виріс у багатодітній родині у селі Цміни, обрав шлях військового та став на захист своєї Батьківщини. Під час виконання службових обов’язків він виявив виняткову мужність та відвагу, але, на жаль, загинув 5 квітня 2022 року, боронячи рідну землю.

На церемонії відкриття пам’ятної дошки були присутні рідні та близькі Героя, вчителі та учні ліцею, представники місцевої влади та духовенства. Виступаючі висловлювали глибоку шану Віталію Олександровичу, згадуючи його як мужнього, доброзичливого чоловіка та відповідального воїна.

Пам’ятна дошка, встановлена у будівлі ліцею, стане постійним нагадуванням про самовідданий подвиг Віталія Олександровича Послєдова. На дошці викарбувані слова шани, а також зображення Героя, яке назавжди залишиться у пам’яті тих, хто його знав.

Присутні поклали квіти до пам’ятної дошки, вшановуючи пам'ять Героя хвилиною мовчання. Спілкування з родиною Віталія Олександровича дало можливість висловити підтримку та подяку за виховання справжнього патріота.

Ця подія є важливим нагадуванням про те, що Герої не вмирають — вони живуть у наших серцях і пам'яті.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису