У Маневичах відбувся мітинг з нагоди Дня пам'яті та перемоги над нацизмом: Герої минулого і сучасності єднають націю

  • 35

Фото без опису

Сьогодні, 8 травня, у селищі Маневичі вшановували пам'ять тих, хто віддав своє життя у боротьбі проти нацизму під час Другої світової війни 1939-1945 років. Урочистий мітинг з нагоди Дня пам'яті та перемоги став символом вічної вдячності і визнання героїзму тих, хто боровся за свободу.

Учасники заходу, серед яких представники ветеранської організації, місцевої влади, громадськість, вшанували пам'ять мільйонів загиблих, віддали належне їх відвазі та самопожертві, висловили подяку за неоціненний внесок у перемогу над нацизмом.

На мітингу виступили Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк та голова селищної організації ветеранів війни і праці Олександр Шостак, які звернули увагу присутніх на важливості пам'яті про минуле та визнання тих, хто захищає нашу країну сьогодні. "Сьогодні ми згадуємо та вшановуємо пам'ять тих, хто стояв на варті свободи та незалежності у часи найтемніших випробувань. Проте, ми також не можемо залишити без уваги мужність та самовідданість наших Героїв, які віддають свої життя на передовій, захищаючи нашу країну від російського агресора", - зазначив Олександр Оксентійович.

Мітинг завершився хвилиною мовчання та покладанням квітів до Братської могили. Такі заходи є важливими для нашого суспільства, оскільки вони не лише нагадують нам про нашу історію та героїчні дії минулого, але й визначають нашу готовність до подальшої боротьби за мир і свободу.