Вітання Маневицького селищного голови Олександра Гаврилюка з світлим святом Воскресіння Христового!

  • 27

 

Фото без опису

Шановні жителі Маневицької громади!

Із сердечним трепетом та радістю вітаю вас із прийдешнім світлим святом Воскресіння Христового!

Для кожної віруючої людини Великдень – це особливе свято, яке наповнює серця радістю та надією. Це час, коли віряни відчувають благодать і благословення Божого воскресіння. Воскресіння Христа символізує перемогу добра над злом і відродження всього світу. Подібно до того, як Христос переміг смерть, ми, українці, віримо, що наша країна також переможе і здолає всі випробування, що нам призначені.

У ці святкові дні особлива думка про наших захисників, які знаходяться на передовій. Їхня мужність і самовідданість дозволяють нам насолоджуватися тишею та спокоєм Великодніх свят. Нехай Господь оберігає їх і дарує силу та витривалість.

Молимося за тих, хто віддав своє життя за нашу Батьківщину. Їхній подвиг ми завжди будемо шанувати і пам'ятати з повагою.

Нехай Світло Воскресіння Христового дасть нам силу перебороти всі труднощі, які стали на нашому шляху. Нехай воно зігріє наші серця любов'ю, дарує мир та спокій в Україні.

Бажаю вам, дорогі земляки, незламної віри, міцного здоров'я та родинного щастя. Нехай кожен день наповнюється добром та дарує нові надії.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!