Ми пам'ятаємо: у Маневицькій громаді вшанували жертв Чорнобильської катастрофи

  • 47

Фото без опису

Сьогодні, на 38-ту річницю трагедії на Чорнобильській атомній електростанції, Маневиччина вшановує непереможний героїзм тих, хто став на передній край у боротьбі з найстрашнішими наслідками. Цей день є не лише днем пам'яті, але й підтвердженням нашої вдячності та поваги перед всіма, хто ступив на захист життя і здоров'я.
Перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Борисюк та члени громадської організації "Спілка Чорнобиль" у цей день вшанували пам'ять учасників ліквідації наслідків аварії, поклавши квіти до пам'ятного знаку, що стоїть в нашому селищі. Це був вияв поваги до тих, хто без вагань став на боротьбу з непереборним лихом, щоб захистити мільйони життів не лише у нашій країні, але й у всьому світі.
У цей день ми також не можемо не згадати про нові загрози, які виникають перед нашим світом. Окупація російськими загарбниками Чорнобиля у 2022 році, а також загроза ядерного лиха через агресію проти України, ставлять нас перед новим випробуванням. Проте наші мужні воїни виявляють відвагу та рішучість у захисті України та всього світу від можливої повторної катастрофи.