Обговорили питання допомоги внутрішньо переміщеним особам та жінкам, постраждалим від військової агресії

  • 45

Фото без опису

23 квітня відбулась робоча зустріч голови Маневицької ОТГ з представницями Асоціації «Ягідництво України» (https://www.facebook.com/uaberries) та ГС «Інноваційне фермерство та кооперація» (https://www.facebook.com/innofarming/) .
Протягом зустрічі було обговорено ситуацію з внутрішньо-переміщеними особами на території громади та про перспективи надання психосоціальної допомоги та допомоги з працевлаштуванням дівчат та жінок, що постраждали в наслідок військової агресії на території України.
Як зазначили представниці громадських організацій, наразі на території Волинської області реалізується проєкт «Місце надії України» (https://www.facebook.com/profile.php?id=61558482992676), мета якого – всебічна допомога жінкам та дівчатам з облаштуванням, адаптацією у регіоні та покращенням матеріального становища шляхом працевлаштування або за допомогою відкриття власної справи.
Участь у проєкті безкоштовна, за умови попередньої реєстрації - https://bit.ly/UHPMan
Більш детально про проєкт можна дізнатись на сторінці проєкту або звернутись зручним для вас способом:
+380674873742 (Viber, WhatsApp, Telegram), +380673469058 (Viber, WhatsApp, Telegram) та електронною поштою supportUHP@uaberries.com