Шановні краяни! Доєднуйтесь до щорічної весняної акції з благоустрою «За чисте довкілля» задля чистоти та охайності населених пунктів громади!

  • 41

Фото без опису

"У Маневицькій селищній раді проходить щорічна весняна всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля».

Задля підтримки чистоти місць загального користування, їх санітарного очищення, збереження естетичного вигляду населених пунктів, у громаді організовуються толоки з впорядкування територій.

Активно долучаються до робіт з благоустрою учні та вчителі закладів освіти, молодіжний осередок селища. Працівниками селищної ради, ліцею імені Героя України Андрія Снітка наведено лад у Маневицькому дендрологічному парку та на території фруктового саду українсько-литовської дружби. Зокрема, здійснено обкопування та обрізання дерев, висаджено нові саджанці на заміну тим, що були пошкоджені або засохли. Щира вдячність за наданий посадковий матеріал директору філії «Маневицьке лісове господарство» ДСГП "Ліси України" Володимиру Радіону та керівниці Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Волинської обласної ради Валентині Остапчук.

Зовсім скоро ми святкуватимемо одне з найбільших релігійних свят - Воскресіння Христове. Кожна родина порядкує у своїй домівці, але не забуваймо й про території загального користування: парки, пам’ятні знаки, кладовища, вулиці тощо. Звертаємо увагу керівників установ, підприємств, організацій, приватних підприємців, щодо прибирання прилеглих територій біля магазинів та установ.

Хотілося б аби кожен житель підтримав щорічну весняну акцію з благоустрою «За чисте довкілля» і доклав хоча б мінімум власних зусиль для того, щоб населені пункти громади стали набагато чистішими і охайнішими! Шановні жителі, доєднуйтесь до благородної справи!",- зазначив на сторінці у мережі ФЕЙСБУК Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису