ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадського обговорення кандидатури старости Будківського старостинського округу Маневицької селищної ради ЛІЩУКА СЕРГІЯ ІВАНОВИЧА

  • 211

Фото без опису

Організаційним комітетом з проведення громадського обговорення кандидатури старости у Будківському старостинському окрузі Маневицької селищної ради створеним відповідно до розпорядження Маневицького селищного голови № 29-од від 19.03.2024 у період з 15 квітня по 12 травня 2024 року буде проводитись громадське обговорення кандидатури старости Будківського старостинського округу Маневицької селищної ради відповідно до Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах Маневицької селищної ради, затвердженого рішенням Маневицької селищної ради від 06.09.2022 № 26/5 «Про затвердження порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости».

Маневицький селищний голова розпорядженням № 30-од від 19.03.2024 вніс кандидатуру Ліщука Сергія Івановича на розгляд жителів сіл Будки, Рудка, Кам’януха на громадське обговорення кандидатури старости у Будківському старостинському окрузі Маневицької селищної ради.

Громадське обговорення проводиться у два етапи:

І етап - визначення в старостинському окрузі рівня підтримки запропонованої кандидатури старости.

ІІ етап - громадські слухання щодо підтримки запропонованої кандидатури старости.

І етап: Опитування жителів старостинського округу проводиться у формі заповнення підписних листів на підтримку кандидатури старости, що повинен містити інформацію про учасника опитування із зазначенням його прізвища, власного імені (усіх власних імен) та по батькові (за наявності), числа, місяця і року народження, серії та номера паспорта громадянина України (тимчасового посвідчення громадянина України – для осіб, недавно прийнятих до громадянства України), що засвідчується підписом таких учасників.

Жителям Будківського старостинського округу, які братимуть участь в опитуванні, в обов’язковому порядку необхідно мати при собі паспорт громадянина України для документального фіксування організаційним комітетом результатів волевиявлення осіб – жителів старостинського округу щодо підтримки кандидата на посаду старости. Підтвердженням підтримки кандидата є засвідчення жителями старостинського округу особистим підписом в підписному листі факту підтримки запропонованої кандидатури старости.

Засвідчити підтримку кандидата на посаду старости особистим підписом в підписному листі можна з 15 квітня по 11 травня 2024 року:

- жителям с. Будки за адресою: с. Будки, вул. Центральна, 7 (адмінбудівля старостинського округу);

- жителям с. Рудка за адресою: с. Будки, вул. Центральна, 7 (адмінбудівля старостинського округу);

- жителям с. Кам’януха за адресою с. Кам’януха, вул. Центральна, 7 (будівля клубу с. Кам’януха);

Також особистим підписом засвідчується згода жителів старостинського округу на обробку їх персональних даних.

ІІ етап: Громадські слухання є завершальним етапом проведення громадського обговорення. Громадські слухання проводитимуться 12 травня 2024 року о 16 год 00 хв за адресою: с. Будки вул. Центральна, 5 (будівля Будику культури с. Будки).

Під час проведення громадських слухань заслуховується кандидат на посаду старости, присутні можуть виступати та ставити запитання кандидату.

Жителі старостинського округу, які не змогли взяти участь в опитуванні, мають право підписати підписні листи під час громадських слухань.

За результатами двох етапів громадського обговорення організаційним комітетом підводяться підсумки проведення громадського обговорення кандидатури старости Будківського старостинського округу Маневицької селищної ради що відображаються в протоколі.

 

БІОГРАФІЧНА ДОВІДКА Ліщука Сергія Івановича