Ефективний ветеринарний тренінг для учасників Програми ACTED

  • 92

Фото без опису

Під час зростання важливості ролі малих підприємств та одноосібних господарників у розвитку сільських громад, французька неурядова організація ACTED, за підтримки Міністерства зовнішньої політики Канади, продовжує реалізацію своєї програми "Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок для відновлення та розвитку" (SEED). У цьому контексті у Маневицькій  громаді відбувся тренінг з ветеринарних питань, який став важливим кроком у підтримці розвитку сільськогосподарської діяльності та самозайнятості.

Перед учасниками тренінгу виступили представники Рожищенського фахового коледжу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького, які поділилися інформацією щодо належного догляду за тваринами та відповідності високим стандартам гігієни. Було охоплено питання профілактики та лікування хвороб у тварин, що є важливою складовою здоров'я тваринницького стада. Присутні отримали рекомендації щодо розроблення збалансованих раціонів для тварин, сприяючи оптимальному росту та продуктивності тощо.

У слухачів була можливість поставити фахівцям питання  та отримати вичерпні відповіді.

Тренінг виявився дуже корисним для учасників, адже це не лише можливість збагатити свої знання в галузі ветеринарії, але і крок до ефективного сільського господарства.