Вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та віддали данину поваги великій людській, громадянській і національній відвазі, силі духу та стійкості українців

  • 94

Фото без опису

 

Десять років тому криваві події 20 лютого стали переломними у ході Революції гідності. Українці захищали ідеали демократії, відстоювали права і свободи людини, боролися за чесну країну, вірили у її європейське майбутнє.

Сьогодні біля Пам’ятного стенду «Назавжди в наших серцях» за участі влади, представників трудових колективів підприємств, установ, жителів селища вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та усіх патріотів, які поклали свої життя за волю та незалежність.

«У скорботі схиляємо голови перед світлою пам’яттю людей різного віку, різного соціального статусу і навіть різної національності, які стали символом Революції Гідності в Україні. Шануємо Героїв, які полягли за мир та спокій на рідній українській землі. Молимося та допомагаємо воїнам, які сьогодні зі зброєю в руках захищають кордони нашої Батьківщини», - зазначив у виступі очільник громади Олександр Гаврилюк.

Лунали слова вдячності за подвиг від юних патріотів, джуристів, учасників роїв Маневицьких ліцеїв «Козацька надія» та «Крук».

Хвилиною мовчання та щирою молитвою присутні згадали загиблих Героїв Небесної Сотні та усіх співвітчизників, які душу й тіло поклали в боротьбі за наше право бути вільним народом. Нехай пам’ять про славних бійців згуртує нас живих, дасть нам силу, мудрість і наснагу для укріплення віри і подолання випробувань.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису