Роз’яснення щодо припинення харчування дітей у закладах освіти громади!

  • 223

Фото без опису

Сьогодні керівництвом управління соціальної та та ветеранської політики Камінь-Каширської районної військової адміністрації, яке безпосередньо відповідає за організацію та проведення торгів по наданню послуг для забезпечення гарячим харчуванням учнів закладів загальної середньої освіти відповідно до Закону України «Про статус і соціальний статус громадян, які постраждали в наслідок Чорнобильської катастрофи», було повідомлено селищну раду про припинення харчування учнів з 15 лютого 2024 року.

Як повідомив у телефонному режимі начальник управління Максим Демидюк, кошти, які були передбачені на харчування на 2023 рік та відповідно до пролонгованого договору на 2024 рік було використано у повному обсязі. 13 лютого 2024 року буде оголошено новий тендер на закупівлю послуг.

Оскільки для проведення тендеру та самої процедури закупівлі потрібен час, управлінням соціальної та ветеранської політики Камінь-Каширської РВА, будуть здійснюватися виплати компенсацій за тимчасову відсутність харчування відповідно до норм чинного законодавства.