Рідним загиблого воїна-земляка Олега Миткалика вручили Державну нагороду - Орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно)

  • 149

Фото без опису

Відповідно до Указу Президента України за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено (посмертно) старшого солдата Миткалика Олега Павловича.

 

Сьогодні в Оконському ліцеї, у якому колись навчався Герой, голова громади Олександр Гаврилюк та начальник Першого відділу Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки, підполковник Геннадій Лічман вручили почесну відзнаку дружині Віті Анатоліївні та доньці Олександрі.

 

Подяку Маневицького селищного голови за виховання щирого патріота, достойного сина України, вручив батькам Олені Іванівні і Павлу Андрійовичу Олександр Гаврилюк. Слова вдячності рідним звучали від директора ліцею Олега Ковердюка та старости села Петра Биковського.

 

Механік-водій танкового взводу Олег Миткалик пішов на фронт боронити Батьківщину від ворога на початку квітня 2022 року. 22 вересня 2022 року в результаті ворожого артилерійського обстрілу позицій Збройних сил України  на території Донецької області відважний боєць загинув.

 

Вічна пам'ять і слава Герою, який віддав своє життя за рідну Вітчизну, за нашу свободу і незалежність!

 

 


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису