Вшанували визволителів рідного краю

  • 105

Фото без опису

Сьогодні в Маневичах відзначили 80-у річницю визволення нашого селища від фашистських загарбників та вшанували пам’ять воїнів і жителів громади, які загинули в боях за визволення рідної землі у роки Другої світової війни. У цей день до Братської могили традиційно зібралися ветерани, представники влади та трудових колективів селища, щоб висловити слова вдячності людям, які віддали своє життя за звільнення Маневицького краю та покласти квіти до Братської могили у Маневичах.  

У своїх промові очільник громади Олександр Гаврилюк зазначив, що багато синів і доньок України поклали своє життя за визволення Батьківщини від фашистських окупантів і ми, українці, повинні пам’ятати їх подвиг. Сьогодні Україна знову бореться за своє майбутнє, наші хоробрі захисники сміливо і мужньо протистоїть російському окупанту, наближаючи перемогу.

Заступник голови Маневицької селищної організації ветеранів війни і праці Дмитро Фальковський розповів присутнім про історичні факти тих часів та подякував ветеранам за відвагу і патріотизм.

Цього ж дня Олександр Гаврилюк, секретар ради Володимир Черчик, голова Маневицької селищної організації ветеранів війни і праці Олександр Шостак, Дмитро Фальковський та староста села Марія Свента вшанували пам’ять полеглих воїнів під час Другої світової війни і поклали квіти на Меморіальному комплексі, що знаходиться на 193 висоті у селі Чарторийськ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису