Маневичанин Богдан Кушнерук отримав почесну відзнаку «Золотий хрест» від Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного

  • 2606

Фото без опису

"Командувач ОСУВ «Хортиця», генерал-полковник Олександр Сирський відвідав підрозділи 100 обр ТрО, заслухав доповідь щодо ситуації в смузі оброни бригади та поспілкувався з особовим складом. Подякувавши за успішне виконання бойових завдань, генерал-полковник Сирський вручив бійцям нагороди за мужність і героїзм, виявлені при відбитті збройної агресії рф. Усі підрозділи Волинської бригади тероборони з початку весни 2023 року перебувають на сході України. Ми успішно тримали і тримаємо оборону на найгарячіших ділянках Бахмутського, Куп’янського, Лиманського напрямків.", - зазначається на сторінці 100 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ у фейсбуці. 

Приємно відзначити, що серед нагороджених і маневичанин Богдан Кушнерук, який отримав почесну відзнаку «Золотий хрест» від Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Почесним нагрудним знаком «Золотий хрест» нагороджуються особи рядового і сержантського (старшинського) складу Збройних Сил України за проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою. 

Богдан Олегович з перших днів повномасштабного вторгнення пішов добровольцем захищати рідну землю від ворога.

Вітаємо нашого мужнього земляка з заслуженою нагородою, дякуємо за захист та чекаємо з перемогою додому!

Фото без опису