На початку року відбулась планова нарада клубних та бібліотечних працівників Маневицької громади за участю начальника відділу культури та туризму Олександра Піддубного

  • 140

Фото без опису

На початку року відбулась планова нарада клубних та бібліотечних працівників Маневицької громади за участю начальника відділу культури та туризму Маневицької селищної ради Олександра Піддубного. На нараді було підбито підсумки роботи закладів культури громади за 2023 рік. Також було розглянуто ряд актуальних питань, зокрема аналіз планів роботи на 2024 рік, а саме організація та проведення заходів з урахуванням сучасних реалій; визначення пріоритетних завдання галузі культури; коригування графіків роботи; проходження опалювального сезону.

На нараду було запрошено начальницю місцевої ДПІ Наталію Бідун. Пані Наталія докладно розповіла про те, що фізичні особи, які торік отримали доходи без сплати податків, можуть подати Річну податкову декларацію про майновий стан і доходи за 2023 рік дистанційно, оскільки з 1 січня 2024 року стартувала кампанія декларування доходів громадянами. Ознайомила присутніх із застосунком «Моя податкова» для платників податків, про можливості електронного кабінету. Звітуватися та сплачувати податки можна без візиту до податкової інспекції, оскільки податковий супровід сьогодні передбачає застосування сучасних програмних рішень для дистанційної взаємодії платників податків із ДПС.

Разом до перемоги! Все буде Україна!