На порядку денному питання щодо підтримки об’єднаних сил оборони України та близько сотні інших важливих рішень

  • 213

Фото без опису

 

Сьогодні відбулася сорок перша сесія Маневицької селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Олександра Гаврилюка. Присутні у залі хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів-земляків: Тараса Максимчука, Олександра Захарчука, Віталія Козея, Володимира  Степашука, Сергія Медведюка, Івана Деркача та усіх українських захисників, які поклали своє життя за рідну Вітчизну.

 

Перед початком сесійного засідання очільник громади Олександр Гаврилюк привітав усіх з професійним святом - Днем місцевого самоврядування в Україні та зазначив: «Ми з вами робимо спільну справу – працюємо задля Перемоги та забезпечення життєдіяльності громади та її жителів. Усім нам випала дуже відповідальна місія – розбудовувати Маневицьку громаду у період воєнного стану в державі. Завдяки спільній роботі відповідального та досвідченого депутатського корпусу, виконавчого комітету, працівників селищної ради нам вдається  вирішувати важливі питання на благо людей. Знаю, що робота в органах місцевого самоврядування нелегка, а часом – і понаднормова. Це праця, яка найбільше підлягає критиці, часом непомітна, але дуже важлива. Щиро дякую вам за сумлінну і самовіддану працю, високий професіоналізм, за стійку позицію, за вашу підтримку, розуміння, вболівання за інтереси громади».

 

Також Олександр Гаврилюк за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток Маневицької громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування вручив почесні відзнаки селищної ради окремим депутатам, членам виконавчого комітету, старостам та працівникам. Депутат Волинської обласної ради Іван Киричик вручив Почесну грамоту обласної ради Тетяні Самчук, яка сьогодні була представлена головою селищної виборчої комісії Людмилою Голодюк новим депутатом Маневицької селищної ради, замість Ірини Балаєвої, яка нещодавно склала депутатські повноваження.

 

На початку сесійного засідання депутат Петро Зінчук озвучив депутатський запит про надання роз’яснень щодо ухваленого закону про вирішення окремих питань адміністративно-територіального устрою України, а саме ліквідацій селищ міського типу. Також депутати підтримали звернення Маневицької селищної ради до Акціонерного товариства «Укрпошта» про вирішення питання якісного та оперативного обслуговування клієнтів Маневицького поштового відділення, яке підготував та озвучив депутат Михайло Борбич.

 

 

Під час сесії депутати внесли зміни до рішення про постійні комісії Маневицької селищної ради, Програми соціального захисту населення, та Програми матеріально-технічного забезпечення військових, прикордонних частин (установ) та підрозділів правоохоронних органів. Затвердили Програму інформатизації, План діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів та Правила розміщення зовнішньої реклами в населених пунктах на території Маневицької селищної ради.

 

Заслухали інформацію начальника відділу капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Ігоря Пінчука про стан та перспективи ремонту та обслуговування доріг на території Маневицької селищної ради, утримання комунальних доріг в зимовий період та очищення вулиць населених пунктів від снігу.

 

Народні обранці розглянули питання про внесення змін до бюджету селищної територіальної громади на 2023 рік,  та про стан надання медичної допомоги населенню.

 

Крім того, на пленарному засіданні прийнято чималу кількість рішень, що стосувалися майнових питань, питань регулювання містобудівної діяльності та сфери земельних відносин.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису