Напередодні Дня святого Миколая привітали дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

  • 135

Фото без опису

В атмосфері радості, тепла та здійснення мрій  5 грудня у Центрі культури та дозвілля Маневицької селищної ради для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають у нашій громаді, організували святковий захід до Дня святого Миколая. Хлопчикам та дівчаткам підготували концертно-розважальну програму, а також вручили подарунки.
Вітаючи дітей, Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, зазначив, що влаштування свята до Дня Миколая Чудотворця у нашому селищі є доброю традицією, і 2023 рік не став винятком, адже, попри війну, діти мають зростати з відчуттям захищеності та любові, водночас висловив надію на те, що наступне таке свято ми зустрічатимемо під мирним небом. Також Олександр Оксентійович  побажав усім напередодні свята, яке передусім приносить радість, миру, добра і оптимізму.
Надзвичайно приємно, що для здійснення дитячих мрій з подарунками долучилися представники підприємств, установ, організацій, приватні підприємці громади.  Спільними зусиллями ми змогли подарувати малечі радість.