Фахівцями із соціальної роботи проведено відеолекторій приурочений Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства»

  • 117

Фото без опису

4 грудня 2023 року фахівцем із соціальної роботи відділення соціальної роботи Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Маневицької селищної ради та працівниками сектору Маневицьке бюро правової допомоги Луцького місцевого центру з надання БВПД було проведено відеолекторій для осіб, які перебувають на обліку в Камінь-Каширському районному секторі № 3 філії Центру пробації у Волинській області, приурочений Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства».

Тема попередження сімейного насильства вже багато років знаходиться у центрі міжнародного обговорення. Крім того війна принесла дуже багато насильства для українців, і в цих умовах звісно, люди не мають толерувати у жодному випадку насильство вдома і замовчувати його. Війна — не привід, щоб не говорити про домашнє насильство.

Основними завданнями даної акції «16 днів проти насильства» є привернення уваги громадськості до актуальних для українського супільства проблем щодо подолання насильства в сім`ї та підвищення рівня обізнаності населення із зазначених проблем та формування свідомості усіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства. Учасникам заходу був запропонований до перегляду фільм « 16 днів проти насильства». Після обговорення всі учасники зустрічі висловили думку про важливість позитивного прикладу батьків в вихованні дітей.