Повідомлення про початок роботи над проєктом Місцевого плану управління відходами Маневицької територіальної громади

  • 157

Фото без опису

 

Маневицька селищна рада повідомляє про початок роботи над проєктом Місцевого плану управління відходами Маневицької територіальної громади.

Проєкт розробляється на виконання пункту 1 частини другої статті 26 Закону України “Про управління відходами”, відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 5 вересня 2023 р. № 947 «Про затвердження Порядку розроблення, погодження та затвердження місцевих планів управління відходами».

Місцеві плани управління відходами розробляються та затверджуються для кожної територіальної громади та є документом державного планування, котрі містять комплекс взаємозв’язаних завдань і заходів, узгоджених за строками та ресурсним забезпеченням з усіма заінтересованими виконавцями, спрямованих на забезпечення управління відходами в населених пунктах в межах території населених пунктів громади з урахуванням принципів ­­співробітництва органів місцевого самоврядування, сформованих на підставі оцінки поточного стану сфери управління відходами та вже опрацьованих моделей.

Інформуємо про утворення робочої групи з розроблення Місцевого плану управління відходами Маневицької територіальної громади.  

Подання заявок на долучення до робочої групи від вчених, науковців, фахівців, представників громадськості, а також пропозицій до проєкту Місцевого плану управління відходами прохання надсилати на адресу Відділу капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради, електронна адреса (bud@mg.gov.ua). Пропозиції приймаються в електронному вигляді з обґрунтуванням.

Строки подання заявок та пропозицій до 27.12.2023 р.