Спеціальний пристрій для обслуговування людей з порушенням слуху було передано Волинською ОВА Маневицькій селищній раді для його подальшого використання у Центрі надання адміністративних послуг

  • 110

Фото без опису

РОЗМОВА ПРО БЕЗБАР’ЄРНІСТЬ

Спеціальний пристрій для обслуговування людей з порушенням слуху було передано Волинською ОВА Маневицькій селищній раді для його подальшого використання у Центрі надання адміністративних послуг . Планшети будуть облаштовані сервісом УТОГ – системою відеозвʼязку з перекладачем жестової мови.

Отримала їх Волинська ОВА завдяки реалізації проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення», що впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Швеції.

Це планшети, на яких доступна послуга цілодобового системи відеозв’язку з перекладачем жестової мови «Сервіс УТОГ». Сервіс дасть можливість працівнику ЦНАПу ефективно комунікувати з відвідувачем, який спілкується жестовою мовою і забезпечити якісне надання адміністративних послуг.

Будь-які бар’єри можна прибрати або здолати, але головне спочатку їх усвідомити! Безбар’єрність – це не благодійність. Суспільство, в якому кожна людина має можливість повністю реалізувати свій потенціал, отримує додаткові переваги.

Почуймо один одного!

Фото без опису