Сьогодні у Маневичах вшанували пам’ять Героїв Майдану, російсько-української війни та усіх патріотів, які загинули за незалежність України

  • 165

Фото без опису

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи!

Ми – вільні. Вільні творити своє сьогодення і майбутнє. Вільні обирати свій шлях самостійно. Вільні робити той вибір, який нам до душі. І гідність та свобода – це про нас. Про талановиту, розумну, сильну націю. Про сміливих людей, які продовжують міцно стояти на ногах у той час, коли ворог знову намагається закувати їх в кайдани.

Сьогодні у Маневичах біля пам’ятного Стенду «Назавжди в наших серцях» за участі керівництва, працівників селищної ради, представників підприємств, установ та організацій, жителів селища відбувся захід з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи.

«У цей день ми складаємо шану тим, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній, європейській державі. Єднаймося, гуртуймося задля жаданої перемоги, задля свободи, волі та гідності, миру і щасливого майбутнього України», - зазначив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

Юні джури рою «Воля» Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка розгорнули Державний Прапор України, який гордо майорів у руках молодих патріотів, як знак перемоги, незламності та волелюбності українців.

Ведуча дійства Лариса Бондарчук, артисти Тетяна Кирилюк та Олег Горайчук у своїх натхненних виступах торкнулися душі кожного. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять Героїв Майдану, російсько-української війни та усіх патріотів, які загинули за незалежність нашої держави.

Ніколи не забуваймо, що за свободу і гідність кожного з нас заплачено високою ціною – життями Героїв Небесної Сотні, тисяч хоробрих воїнів, добровольців і волонтерів, мирних співгромадян. Пам’ятаймо кожного Героя, який загинув, захищаючи нашу державу. Захищаючи її свободу і незалежність.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису