В рамках реалізації проєкту «Організація тренувань з гри Боча для людей з інвалідністю в Маневицькій територіальній громаді», відбувся візит представниць моніторингової групи Abilis Foundation

  • 106

Фото без опису

15 листопада в рамках проєкту «Організація тренувань з гри Боча для людей з інвалідністю в Маневицькій територіальній громаді», відбувся візит представниць моніторингової групи Abilis Foundation.

Для моніторингу реалізації проєкту у Маневичі приїхали - керівниця Ресурсного центру освітніх інформаційних технологій Національного університету "Львівська політехніка" Оксани Потимко, докторка філософії та спеціалістка Ресурсного центру освітніх інформаційних технологій Національного університету "Львівська політехніка", тифлопедагог Катерина Івашутіна.

Керівниця ГО "Осіб з інвалідністю "Довіра" Наталія Шишолік ознайомила з ходом реалізації проєкту, підготувала підтверджуючу документацію, та розповіла про команду виконавців.  За тим моніторингова група разом з членами Громадської організації "Осіб з інвалідністю "Довіра"  оглянули місце розташування пандусів та елементів доступності, що встановили в межах реалізації проєкту.

Проєкт «Організація тренувань з гри Боча для людей з інвалідністю в Маневицькій територіальній громаді» реалізується за фінансової підтримки Фонду “Абіліс”, Фінляндія. Фонд Abilis надає гранти на проекти, які розробляють та реалізують організації осіб з інвалідністю.

Фото без опису

Фото без опису