У Центрі культури та дозвілля Маневицької селищної ради відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва

  • 270

Фото без опису

У залі зібрались працівники закладів культури, музею, бібліотек, мистецького навчального закладу, аматорські колективи та майстри народного мистецтва Маневиччини. Зі словами вітань з нагоди професійного свята до присутніх звернувся секретар Маневицької селищної ради Володимир Черчик. Володимир Васильович щиро подякував Збройним Силам України за можливість сьогодні зібратися у творчому тісному колі та  вшанувати людей, які своєю працею бережуть та примножують українську національну культуру і народну творчість, як на теренах громади так і поза її межами, подякував усім за плідну працю та нагородив Почесними відзнаками Маневицької селищної ради найактивніших представників галузі культури.

Мова, історія, звичаї, майстерність, живопис, музика, танець, книга, історичні пам’ятки  – це те, що робить нас українців унікальними. І це те, що так мріє відібрати у нас ворог. Нині культура – це фундамент, на якому тримається не тільки творча діяльність, а й волонтерство, допомога фронту. Нехай талант та любов до мистецтва збагачує неоціненні скарби нашого Маневицького краю щораз примножуючи їх новими здобутками та перемогами.