Родинам загиблих воїнів громади, які віддали своє життя за незалежність та територіальну цілісність України вручили державні нагороди

  • 229

Фото без опису

Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк та начальник Першого відділу Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки, підполковник Геннадій Лічман зустрілися з членами сімей загиблих воїнів громади, які віддали своє життя за незалежність і територіальну цілісність України та вручили родинам державні нагороди.

Відповідно до Указу Президента України «Про відзначення державними нагородами України» за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено: солдата Будя Руслана Івановича, жителя селища Маневичі; солдата Василюка Андрія Сергійовича, жителя села Череваха; молодшого сержанта Чуйка Володимира Миколайовича, жителя села Комарове.

Державну відзнаку Руслана Будя вручили дружині Оксані Василівні, сину Івану та дочці Лілії у присутності колективу Маневицького ліцею №2, де Оксана Василівна працює директором. У Черевасі орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) Андрія Василюка передали батькам Галині Михайлівні та Сергію Яковичу. У Комаровому почесну нагороду Володимира Чуйка віддали мамі Олені Феодосіївні. Олена Феодосіївна багато років очолювала колектив Комарівського ліцею, тож сьогодні учителі та учні навчального закладу під час вручення нагороди мамі відважного воїна вшанували його пам’ять своєю присутністю.

Очільник громади Олександр Гаврилюк висловив співчуття родинам загиблих українських захисників та подякував за належне виховання синів, які з честю і до кінця виконали свій службовий обов’язок, боронячи Батьківщину від російського окупанта, що підло вдерся на святу українську землю.

Нехай Всевишній дасть сили родинам пережити це страшне горе, хоча їхні серця назавжди залишаться зраненими від втрати найдорожчих людей. Хай світлі душі Героїв-земляків стануть Янголами-охоронцями для рідної України.

Шануймо їх величний подвиг!

Вічна слава та пам’ять Героям!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису