Маневиччина продовжує оплакувати своїх Героїв

  • 276

Фото без опису

 

Сьогодні у Маневичах провели в останню земну дорогу відважного воїна 30-річного маневичанина Віталія Козея. Хоробрий солдат, навідник єгерського відділення, загинув 14 жовтня 2023 року внаслідок мінно-вибухової травми під час виконання бойового завдання на Луганщині. Віталій Олександрович виконував свій військовий обов’язок захищаючи суверенітет та територіальну цілісність нашої держави у 2020-2021 роках. А після повномасштабного вторгнення ворога на початку березня 2022 року знову став на захист Вітчизни.
Живим коридором, з квітами в руках та зі сльозами на очах, зустрічали нашого захисника на рідній землі. Попрощатися зібралися родичі, побратими, велелюдна громада. Чин похорону звершили священики Православної Церкви України у храмі Святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії. На місцевому кладовищі троєкратними залпами, під звуки Державного Гімну України, віддали останні військові почесті Герою Віталію Козею.
У молодого воїна залишилися батьки, брати, син. Прикро й боляче, що війна забирає найкращих: патріотичних, сміливих, принципових, відкритих і щирих. Добрий і світлий спомин про полеглого назавжди залишиться у пам’яті усіх, хто знав його, любив та шанував.
Схиляємо голови на знак поваги й шани до Захисника України. Щирі співчуття рідним і близьким.
Слава Герою і низький уклін!