На порядку денному питання щодо підтримки Збройних Сил України та ряд інших важливих рішень

  • 112

Фото без опису

Сьогодні відбулася сорокова сесія Маневицької селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Олександра Гаврилюка. Перед пленарним засіданням присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів-земляків: Миколу Байрука, Тараса Максимчука та усіх українських захисників, які поклали своє життя за рідну Вітчизну.

 

На початку сесійного засідання депутати заслухали інформацію:

- начальника Сергія Назарука про результати діяльності відділення поліції №1 (селище Маневичі) Камінь-Каширського РВП ГУНП у Волинській області на території Маневицької селищної ради за перше півріччя 2023 року;

- керівника Камінь-Каширської окружної прокуратури Сергія Романюка про результати діяльності Камінь-Каширської окружної прокуратури на території Маневицької селищної ради за перше півріччя 2023 року;

 - директора комунального некомерційного підприємства «Маневицька багатопрофільна лікарня» Олега Бегаля про стан підготовки комунального некомерційного підприємства «Маневицька багатопрофільна лікарня» до опалювального сезону 2023-2024 років;

- начальника відділу культури та туризму Олександра Піддубного про діяльність Маневицького краєзнавчого музею щодо збереження культурних надбань регіону;

- директора Центру культури та дозвілля Маневицької селищної ради Василя Дарчука про роботу центру щодо пошуку, збереження і розповсюдження надбань культурної спадщини.

 

Заслухали звіт по виконанню бюджету селищної територіальної громади за 9 місяців 2023 року,  хід виконання Програми поводження з відходами та внесли зміни до ряду Програм, зокрема, щодо забезпечення питною водою, соціального захисту населення Маневицької селищної територіальної громади, матеріально-технічного забезпечення військових, прикордонних частин (установ) та підрозділів правоохоронних органів, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру у Маневицькій селищній раді.

 

Розглянули питання про внесення змін до бюджету селищної територіальної громади на 2023 рік. Внесли зміни до рішення Маневицької селищної ради «Про затвердження списку присяжних Маневицького районного суду Волинської області».

У ході сесійного засідання народні обранці підтримали звернення депутатів Маневицької селищної ради щодо недопущення зниження рівня соціальних гарантій і соціального захисту та порушення прав постраждалого від аварії на Чорнобильській АЕС населення, яке озвучила депутат Ганна Величко.

 

Під час сесії депутати прийняли відповідне рішення про дострокове припинення повноважень депутата Маневицької селищної ради восьмого скликання Ірини Балаєвої, відповідно до поданої заяви. Присутні в залі депутати, запрошені щиро подякували Ірині Дмитрівні за самовіддану, сумлінну і плідну депутатську діяльність та вагомий особистий внесок у розвиток територіальної громади.

 

Крім того, на сесії прийнято ряд рішень, що стосувалися майнових питань, питань регулювання містобудівної діяльності та сфери земельних відносин.

 Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису