Когорта маневицьких рятувальників поповнилася новою місцевою пожежною командою

  • 142

Фото без опису

13 жовтня 2023 року відбулося офіційне відкриття ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­підрозділу місцевої пожежної команди, що у селі Комарове, участь у якому взяли: начальник Камінь-Каширської районної військової адміністрації Ольга Ващук, голова Камінь-Каширської районної ради Віктор Сус, Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, заступник начальника Головного управління ДСНС України у Волинській області Василь Оліферчук, помічник начальника з питань функціонування  місцевої та добровільної пожежної охорони Головного управління ДСНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук, керівники територіальних підрозділів ДСНС, представники громади, духовенства та інші.

Слід зазначити, що новостворений підрозділ пожежної охорони буде обслуговувати як мешканців села Комарове, так і довколишніх сіл, що дасть можливість місцевим рятувальникам першими прибувати до місця події та оперативно гасити пожежі і надавати допомогу людям.

З метою покращення матеріально-технічної бази підрозділу генерал-майор служби цивільного захисту  Володимир Грушовінчук вручив для потреб місцевої пожежної команди мотопомпу.

Представники районної та місцевої влади привітали присутніх із значимою подією та зазначили, що функціонування новоствореної місцевої пожежної команди значно підсилить протипожежний захист, вплине на оперативне реагування на виклики, максимально скоротить час прибуття вогнеборців на місце пожежі. Школярі Комарівського ліцею звернулися до рятувальників зі словами поваги і вдячності до їх героїчної роботи.

Священнослужитель місцевої церкви освятив приміщення МПК, пожежний автомобіль та благословив вогнеборців на добрі справи.