Повідомлення про громадське обговорення містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на вул. Комарова в смт Маневичі Камінь-Каширського району Волинської області»

  • 435

Фото без опису

Повна назва  документу державного планування: «Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування  будівель торгівлі на вул. Комарова в смт Маневичі Камінь-Каширського району Волинської області».     
Підстава:
рішення Маневицької селищної ради від 14.05.2020  № 50/68.
      
Виконавець:
ТзОВ « ЗАХІДКОМУНДОРПРОЕКТ».
      
Орган що приймає рішення про затвердження документу державного планування
:  Маневицька селищна рада.
      Передбачувана процедура громадського обговорення:          
а) дату початку та строки здійснення процедури:  Зауваження та пропозиції до проєкту державного планування  надаються протягом 30 днів з дня опублікування оголошення.
       
б)
способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадськ іслухання тощо): Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в усній та  письмовій формі зауваження та пропозиції до проекту документу державного планування. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.
        
в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:  слухання відбудуться   16.11. 2023 року о 12.00 год. в  залі засідань Маневицької селищної ради смт Маневичі, вул. Незалежності, 30.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією: Маневицька селищна рада. Адреса: 44600, вул. Незалежності, 30, смт. Маневичі, Волинської області.   
д) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси:
Мавневицька селищна рада, адреса: 44601, вул. Незалежності, 30, смт Маневичі, Волинської області. Електронна адреса: 
manevychi.rada@ukr.net. Відповідальна особа: начальник відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Маневицької селищної ради, Балаєв Віталій Борисович тел. – 21161, e-mailar-manevychi@ukr.net.   
ж)
місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов'язаної із здоров'ям населення, що стосується документа державного планування - Волинська обл., смт. Маневичі, вул. Незалежності, 30.