Повідомлення про громадське обговорення містобудівної документації «Детальний план території для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури на вул. Вокзальна в смт Маневичі Камінь-Каширського району Волинської області»

  • 197

Фото без опису

Повна назва  документу державного планування: «Детальний план території для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури на вул. Вокзальна   в смт Маневичі Камінь-Каширського району Волинської області».
Підстава: рішення Маневицької селищної ради від 18.01.2022  № 18/15
 Виконавець: ТзОВ « ЗАХІДКОМУНДОРПРОЕКТ»
Орган що приймає рішення про затвердження документу державного планування:  Маневицька селищна рада.
 Передбачувана процедура громадського обговорення:
 а) дату початку та строки здійснення процедури:  Зауваження та пропозиції до проєкту державного планування  надаються протягом 30 днів з дня опублікування оголошення.
 б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання, тощо): Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в усній та письмовій формі зауваження та пропозиції до проекту документу державного планування. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.
 в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:  слухання відбудуться     01.11. 2023 року о 12.00 год, в  залі засідань Маневицької селищної ради смт Маневичі, вул. Незалежності, б. 30.
 г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією: Маневицька селищна рада. Адреса: 44600, вул. Незалежності, 30, смт. Маневичі, Волинської області.
д) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Мавневицька селищна рада, адреса: 44601, вул. Незалежності,30, смт Маневичі, Волинської області. Електронна адреса: manevychi.rada@ukr.net. Відповідальна особа- начальник відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Маневицької селищної ради, Балаєв Віталій Борисович тел. – 21161, електронна адреса: ar-manevychi@ukr.net
 ж) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов'язаної із здоров'ям населення, що стосується документа державного планування - Волинська обл., смт. Маневичі, вул. Незалежності, 30.

Графічна частина

Пояснююча записка