Володарі Суперкубка Маневицької селищної ради з футболу – ФК «Оконськ»

  • 172

Фото без опису

Сьогодні на стадіоні селища Маневичі відбувся матч за Суперкубок Маневицької селищної ради серед команд ФК «Оконськ» (с. Оконськ) та ФК «Сойне» (с. Прилісне).
Офіційні заходи розпочалися з урочистого нагородження чемпіонів і призерів відкритого чемпіонату Маневицької селищної ради з футболу 2023 року. Зі словами вітань та побажань успіхів та натхнення до перемог звернувся до присутніх секретар Маневицької селищної ради Володимир Черчик.
У підсумку чемпіонату ФК «Чорторийськ» с. Чарторийськ посіла третє місце, ФК «Сойне» (с. Прилісне) посіла друге місце, перше почесне місце виборола команда ФК «Оконськ» с. Оконськ. Усі команди були нагороджені дипломами, кубками та медалями.
Після нагородження на стадіоні селища розпочався матч за Суперкубок Маневицької селищної ради з футболу 2023 року. Гра між командами Оконська та Прилісного була насичена цікавими моментами, жодна з команд не хотіла віддавати перемогу супернику. Після запеклої боротьби за результатами основного часу футбольні команди завершили гру із рахунком 1:1. Після серії післяматчевих пенальті Суперкубок Маневицької селищної ради попрямував до села Оконськ.
Отож підсумки чемпіонату підведено, окрема подяка організаторам та усім хто взяв у ньому активну участь. До нових зустрічей у наступному чемпіонаті.