У відділі освіти, молоді та спорту провели нараду з заступниками керівників закладів освіти

  • 118

Фото без опису

19 вересня 2023 року в онлайн-форматі було проведено нараду з заступниками керівників з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти  Маневицької селищної ради. 

Демчук Олена Миколаївна, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради акцентувала увагу учасників наради на питаннях атестації педагогічних працівників згідно нового Положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 09.09.2022 року №805. Також Олена Миколаївна зосередила увагу учасників наради на питаннях обліку та забезпечення  підручниками, проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек «Вірю в майбутнє твоє, Україно»; проведення Олімпійського уроку та Олімпійського тижня в закладах освіти з нагоди відзначення в області Європейського тижня спорту.  

Сахнік Ярослава Олександрівна, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради зупинилася на питаннях подання статистичної звітності та ведення веб-сайтів закладів освіти.