19,2 мільйони гривень на забезпечення завдань з обороноздатності держави виділено з бюджету громади

  • 325

Фото без опису

З початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну на   проведення заходів з територіальної оборони, комплектування військових частин та прикордонних підрозділів з бюджету Маневицької селищної територіальної громади виділено кошти за які закуплено та на сьогодні ще проводяться закупівлі обладнання та матеріальні цінності для передачі військовим частинам на загальну суму 8,3 млн. гривень та передано військовим частинам і прикордонним підрозділам у вигляді субвенції з місцевого бюджету   10,9 млн. гривень. Всього на суму 19,2 млн. гривень, з них: 6,9 млн. гривень у 2022 році та 12,3 млн. гривень в поточному році.
За даними моніторингу, серед 54-х громад області Маневицька селищна територіальна  громада  займає перше місце після міських громад по виділенню коштів для відсічі збройної агресії та захисту держави.
Крім цього, з бюджету громади виділено 500,0 тис. гривень  на відновлення       інфраструктури та надання допомоги постраждалому населенню с. Благодатівка Калинівської селищної територіальної громади Херсонської області.