Орден «За мужність» III ступеня та медаль «Захиснику Вітчизни» (посмертно) вручено рідним захисників України Дениса Корнюшина та Ростислава Прокопчука

  • 217

Фото без опису

 

Сьогодні, 30 серпня, Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк і тимчасово виконуючий обов'язки начальника першого відділу Камінь-Каширського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, майор Юрій Мізюк за особливу мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірності військовій присязі, вручили орден «За мужність» III ступеня мамі Ростислава Прокопчука та медаль «Захиснику Вітчизни» дружині та доньці Дениса Корнюшина.

Ростислав Ігорович Прокопчук, 1981 року народження, проходив службу за контрактом у Збройних Силах України. 7 березня 2022 року, поблизу населеного пункту Макарів Київської області, загинув захищаючи рідну землю від російських загарбників. У захисника залишилася мама Валентина Чеславівна та син Назарій.

Денис Олексійович Корнюшин народився 1995 року, проживав у місті Бахмут. Рятуючись від війни, сім’я Корнюшиних тимчасово переїхала у селище Маневичі, де стали на облік, як внутрішньо переміщені особи. На початку червня 2022 року Денис був призваний на військову службу. 05 серпня 2022 року український захисник помер від ран, отриманих під час участі в бойових діях. У загиблого воїна залишилися дружина Аліна та маленька донька Ліза.

Представники влади щиро подякували рідним захисників за подвиг справжніх патріотів своєї країни, які є прикладом відваги, відданості та любові до своєї Батьківщини.

Вічна та світла пам’ять Героям!

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису