В молодіжному центрі громади відбулась зустріч активної молоді Маневицької громади з представниками Волинського обласного молодіжного центру

  • 194

Фото без опису

15 серпня в молодіжному просторі, що був створений в рамках програми залучення молоді до відновлення України "ВідНОВА:UA", в смт Маневичі відбулась зустріч енергійних, цілеспрямованих працівників культури та освіти, а також активної молоді громади з представниками Волинського обласного молодіжного центру.

Очільниця ВОМЦ Яна Романюк в цікавій, ігровій формі ознайомила учасників з основними напрямками діяльності молодіжного простору, діяльністю молодіжних центрів на території області та у регіонах України.

В ході зустрічі присутні мали змогу познайомитися один з одним, озвучити свої пропозиції та плани щодо функціонування молодіжного простору. Учасниками було напрацьовано основні напрямки роботи молодіжного осередку та намічено перелік заходів, що можуть тут проводитися.

Молодих та активних людей громади запрошуємо до співпраці та участі у подіях, що будуть відбуватися у молодіжному центрі. За анонсами слідкуйте на сторінках соціальної мережі фейсбук "Маневицька Селищна"

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису