З робочим візитом Маневицьку громаду відвідала народний депутат України Ірина Констанкевич

  • 165

Фото без опису

 

 

Ірина Мирославівна разом із керівництвом громади поспілкувалася з військовими та передала в користування нашим захисникам установку супутникового інтернету Starlink. Відвідала  кілька установ та організацій селища, де змогла поспілкуватися з мешканцями громади. Провела зустріч з колективом КНП «Маневицька багатопрофільна лікарня», де обговорила питання гуманітарної допомоги, яку нещодавно було передано у вигляді харчових продуктів, виробів медичного призначення і засобів гігієни. Для кабінету отоларинголога передала  обладнання «Аудіомерт».

Депутатка відвідала Маневицький краєзнавчий музей та вручила Подяку голови комітету Верховної ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики директору Петру Хомичу. Також Ірина Констанкевич оглянула молодіжний простір створений в рамках національної програми занурення молоді до відновлення України – Віднова:UA в приміщенні Центру культури та дозвілля Маневицької селищної ради.
Крім того, під час зустрічі  маневичан цікавило наболіле питання щодо зняття «Чорнобильської зони», на яке депутатом було надано вичерпну відповідь.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису