Оголошення про оскарження рішення Маневицької селищної ради від 23.12.2021 №17/71 «Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земель смт Маневичі, села Нові Підцаревичі, села Оконськ Маневицької селищної ради Камінь-Каширсь

  • 104

Фото без опису

Волинським окружним адміністративним судом відкрито провадження в адміністративній справі за позовом фізичної особи-підприємця Живанюк Галини Терентіївни до Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, Маневицької селищної ради, Головного управління ДПС у Волинській області  про визнання протиправним та нечинним п. 1 рішення Маневицької селищної ради від 23.12.2021 №17/71 «Про затвердження технічних документацій з нормативної, грошової оцінки земель смт Маневичі, села Нові Підцаревичі, села Оконськ Маневицької селищної ради Камінь-Каширського району Волинської області», визнання протиправним та скасування витягу із технічної документації з нормативної  грошової оцінки земельних ділянок, на підставі якого було прийнято податкове повідомлення-рішення, визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення.

Підготовче засідання призначено на 11:00 год 09 серпня 2023 року в залі судових засідань Волинського окружного адміністративного суду, розташованого за адресою: Волинська область, м. Луцьк, вул. Словацького, 1.

Справа розглядається за правилами загального позовного провадження.