ЦНАП інформує

  • 59

Фото без опису

 

Шановні жителі Маневичини та сусідніх громад. У відділі «Центр  надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Маневицької селищної ради ви можете отримати  адміністративні послуги, які на сьогодні є життєво важливими та найбільш затребуваними. Зокрема,  поширеними є послуги із державної реєстрації нерухомості, послуги Держгеокадастру, державної реєстрації  фізичної особи  підприємцем,  юридичної особи та іншими послугами, що   стосується ФОП та юридичних осіб, реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання, видача витягу з Реєстру територіальної громади, послуги архітектури та будівництва, оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Протягом І півріччя 2023 року через відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Маневицької селищної ради надано 10 488 послуги,   а саме:

Назва послуги

І півріччя 2023 року

Реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання, довідка про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання

721

Витяги з Реєстру територіальної громади

3403

Оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон

762

Оформлення паспорта громадянина України

386

Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно

4133

Державна реєстрація фізичних осіб підприємцем та юридичних осіб

347

Послуги Держгеокадастру

571

Дозвільні документи

8

Послуги з архітектури та будівництва

157

         Через Центр надаються платні послуги. Плата за надання адміністративних послуг зараховується до  селищного та державного бюджетів. Протягом І півріччя до бюджетів надійшло 727 105, 6 грн.

В черговий раз звертаємо увагу жителів громади, що документом, який підтверджує реєстрацію про місце проживання (перебування) особи є витяг з реєстру територіальної громади. З метою уточнення даних реєстру, просимо особисто звернутися до Центру надання адміністративних послуг або старост  для актуалізації даних щодо реєстрації місця проживання.

Отримати додаткову інформацію можна за адресою смт Маневичі, вул.100-річчя Маневич, 34а або за телефоном (03376) 21 273.